Home  »  Kerkbode
Kerkbode

 

Abonnement kerkbode

Via de website http://www.hersteldhervormdzeeland.nl/ kunt u een aanmeldingsformulier downloaden voor de Kerkbode van de Hersteld Hervormde Gemeenten in Zeeland.

Hersteld Hervormd Zeeland verschijnt één keer per 14 dagen op vrijdag. De abonnementsprijs is voor 2015 vastgesteld op € 18,00 per jaar voor gewone abonnees, € 26,50 voor postabonnees en € 6,50 voor elektronische abonnees.

De Kerkbode zal binnen de bebouwde kommen in de volgende plaatsen in Zeeland bezorgd worden: Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Tholen, 's Gravenpolder, Kapelle, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk en Yerseke. In andere plaatsen en buiten de bebouwde kom zijn het postabonnees. De elektronische abonnees krijgen op de dag van verschijning een pdf-bestand per email toegestuurd.

Om kosten te besparen verzoeken wij u ons te machtigen om het abonnementsgeld automatisch te incasseren.Normaal zal de incasso plaatsvinden in het begin van de maand januari. Abonnementen kunnen op elk moment ingaan. Abonnementen kunnen beëindigd worden per 1 januari. Opzegging moet uiterlijk 1 december schriftelijk bij de administratie binnen zijn. Stuur de bon in een voldoende gefrankeerde enveloppe naar:

Adm. Herst. Hervormd Zeeland

Loensweg 16

4306 NB Nieuwerkerk

0111-724021

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.